Wat Is Haardichtheid In Pruiken en Hoe Kies Je De Beste?

Als het gaat om het kiezen van de mooiste en meest natuurlijke pruik, zijn er veel factoren waarmee u rekening kunt houden. Van pruiktype en kantmateriaal tot haarkleur en stijl, je hebt een overvloed aan opties om die ultieme pruik te maken. Het is echter belangrijk dat u een van de meest cruciale factoren niet vergeet die een pruik voor u kunnen maken of breken.

Het is niemand minder dan haardichtheid. Maar wat houdt dit precies in en welke rol speelt het bij het uitkiezen van een pruik? Laten we er meteen in duiken en het van dichterbij bekijken.

 

Wat is de dichtheid van de pruiken van menselijk haar?
Om een pruik er absoluut prachtig uit te laten zien, moet hij dik genoeg zijn om er gezond en prachtig in volume uit te zien. Je kunt dat niet bereiken zonder rekening te houden met de haardichtheid in je lace wig.

Dus, wat is echt haardichtheid?

wig density

 

Bij een kanten pruik is de haardichtheid een maat voor de hoeveelheid haar op de pruikkap, die een dikke of een dunne hoeveelheid kan zijn. Aan de hand van een reeks percentages of grammen kun je bepalen wat het is. Hoe hoger het percentage of gramgetal, hoe dichter in haar de pruik is.

Over het algemeen geldt dat hoe meer haardichtheid een lace wig heeft, hoe voller en volumineuzer het zal lijken. Je hoeft echter nooit voor een pruik te gaan waar je niet helemaal verliefd op bent! Als je de voorkeur geeft aan een dunnere pruik, bieden veel pruikenmakers dergelijke opties. Neem een kijkje hieronder om een goed idee te krijgen van de dichtheid van de kantpruik die je misschien verkiest.

80% – Extra lichte dichtheid: er zal een zeer kleine hoeveelheid haar op de dop zijn. Sterker nog, je voelt het misschien niet eens op je hoofd!
100% – Lichtdichtheid: als je van nature dun haar hebt, is dit een goede optie voor jou.
120% – Gemiddelde dichtheid: deze dichtheid is een goede balans tussen dunheid en dikte en kan u een volledige look geven als u dat wilt.
130% – Extra gemiddelde dichtheid: deze look geeft je de klassieke volheid van wat wordt beschouwd als de standaard dichtheid van haar onder pruiken.
150% – Zware dichtheid: als u veerkrachtig en pluizig haar wilt zonder al te onnatuurlijk over te komen, zorgt een zware dichtheid voor dat volumineuze gevoel.
180% – Zware dichtheid: deze pruik is iets zwaarder maar nog steeds hanteerbaar als je een dikke pruik wilt gebruiken in shows.
200% – Extra zware dichtheid: deze pruik weegt zonder twijfel het meest en is de dikste van allemaal. Omdat de dichtheid extra zwaar is, lijkt het misschien niet zo natuurlijk van een pruik als de rest. Echter, hoe langer een pruiklengte je krijgt, hoe beter de resultaten zullen zijn.

 

Is er een verschil tussen haardichtheid en haardikte?

Dikte, dichtheid, haarstreng, de lijst met termen kan maar doorgaan. Misschien wel de meest verwarrende termen zijn haardikte en haardichtheid. Wat is precies het verschil tussen hen? Betekenen ze niet hetzelfde?

Nou, niet helemaal.

Haardikte komt neer op de breedte van een individuele haarlok. Aan de andere kant kijkt de haardichtheid naar hoe dik je lokken als geheel worden gecombineerd. Alleen omdat je haarlokken dik kunnen zijn, betekent dit niet noodzakelijk dat je strengen samen dicht moeten zijn. In feite zou je heel goed dunne haarlokken kunnen hebben, maar over het algemeen een dikke haardichtheid hebben.

Als het gaat om haardichtheid, is het belangrijkste onderdeel hoeveel haarlokken je hebt. De dikte van een individuele streng kan helpen, maar het is niet de beslissende factor.

Nu je de belangrijkste verschillen tussen deze twee termen kent, kun je hieronder enkele toptips bekijken om je te helpen bij het kiezen van de meest natuurlijk ogende haardichtheid voor lace wigs.

 

Tips voor het kiezen van de meest natuurlijk ogende haardichtheid voor Lace Wigs

Wigs Density

We weten allemaal hoe belangrijk fysieke verschijning is. Dat is tenslotte waarom we de beste pruiken voor onszelf willen. Hoe je eruitziet, is het eerste dat mensen aan je opmerken, of je nu een restaurant, een kantoorgebouw of een sollicitatiegesprek binnenloopt.

Omdat mensen de neiging hebben om alleen op basis van uw uiterlijk te beoordelen, is het belangrijk om een pruik te vinden die het beste bij u past, zodat u overal vertrouwen kunt uitstralen. Als u weet wat de meest natuurlijk uitziende haardichtheid voor u is, zult u veel meer in staat zijn om uw beste kapsels te ontdekken, een betere selectie haarproducten te vinden en met een prachtige uitstraling te verschijnen, waar u ook gaat.

Laten we zonder meer ingaan op de tips die u nodig heeft om uw droompruik te vinden.

Kapsels: heb je liever een steil kapsel of een krullend kapsel? Afhankelijk van wat je wilt, kun je misschien de gewenste haardichtheid veranderen. Hoe steiler je wilt, hoe groter de haardichtheid die je nodig hebt om het vol te laten lijken. Krullend haar kan voller lijken zonder echt groot in dichtheid te zijn. Samen met hetzelfde onderwerp zal kort haar er altijd volumineuzer uitzien dan lang haar.
Huidige haardichtheid: Voor de meest natuurlijke look die mogelijk is, wil je een pruik die zo dicht mogelijk bij je huidige haardichtheid past, zodat de blend naadloos is.
Kapsels: er zijn talloze kapsels die zo leuk kunnen zijn om te maken, zoals vlechten, paardenstaarten en talloze andere. Voor dergelijke kapsels kan een dikkere haardichtheid je helpen die kapsels met minder gedoe te maken en een vollere look te creëren.
Jouw voorkeur: als het erop aankomt, moet je gaan voor elke haardichtheid die je wilt. Het is tenslotte jouw haar en je moet dragen waar je je het meest zeker van voelt. Het maakt niet uit of je een dunnere pruik of een dikkere pruik wilt, je zult er absoluut prachtig uitzien.

 

Bekijk onze winkel en koop de beste pruik

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *