Kant frontale gebleekte knopen Essentiële gids voor beginners

Wil je het haar beschermen tegen schadelijke hairstyling chemicaliën? Ga dan voor een frontaal gebleekte knopen. Het beschermt niet alleen de kostbare lokken van het haar, maar creëert ook de illusie dat het haar vanuit de hoofdhuid groeit. We zijn serieus!

Bij een kanten frontaal moeten we misschien de knopen bleken om een realistischer uiterlijk te geven van het haar dat uit de hoofdhuid “spruit”. Laten we de verbazingwekkende frontale gebleekte knopen voor zichzelf spreken en dan is het aan ons om te beslissen.

 

Wat is een frontale gebleekte knopen?
Bleekknopen zijn de nieuwste uitvinding in de haarindustrie en ze zien er geweldig uit. Zoals hun naam al doet vermoeden, doorloopt het haar een delicaat wortelbleekproces nadat het aan de basis van het haarsysteem is geknoopt. Knoopbleken helpt om het meeste donkere pigment uit het haar te verwijderen.

Lace Frontal Bleached Knots Essential Guide For Newbies | Layla Hair

 

De knopen worden gebleekt totdat ze onzichtbaar worden alsof het haar uit de hoofdhuid groeit. Niemand zal zich realiseren dat we een haarvervanging dragen met gebleekte knopen. Wortelbleken maakt de knopen doorschijnend, waardoor de lelijke knopen verdwijnen.

Bovendien imiteert het bleken van de knoop het uiterlijk van het haar, want hoe dichter het haar bij de hoofdhuid is, hoe donkerder de haarkleur is.

Een frontaal gebleekte knopen speelt een integrale rol in het geknoopte haarsysteem. Vanwege de aantrekkelijke schoonheid kiezen de meeste klanten voor bleekknopen voor de voorste haarlijn.

De reden voor die beslissing is dat de natuurlijke haarlijn aan de voorkant van groot belang is om een realistische look te bereiken. Door het bleken van de wortels zijn eenvoudige tonen ondetecteerbaar en vooral nuttig voor donkerder gekleurd haar.

Gebleekte knopen zijn beschikbaar rond de omtrek of de parkeerplaats. Voor degenen die een lichtere haardichtheid hebben, kunnen we zelfs de wortelbleking aan het hele systeem toevoegen.

Dus een frontaal gebleekte knopen betekent een halve pruik die in het haar is geïnstalleerd door de gebleekte knopenmethode.

 

Moeten we onze knopen bleken?
Wanneer het haar is vastgemaakt aan een frontaal kantweefsel, is er een donkere knoop waar elke haarstreng is vastgezet. Het bleken van deze knopen helpt om hun weergavevermogen te verminderen en het effect te creëren van echt haar dat vanaf de hoofdhuid groeit.

Het bleken van de knopen op een frontaal kant betekent het verwijderen van de pigmenten uit de knopen voor elke haarstreng die aan het kant is vastgemaakt. Door deze methode te gebruiken, geven we ons haar een naadloze en natuurlijke uitstraling.

 

Lace Frontal Bleached Knots Essential Guide For Newbies | Layla Hair

Dus met al deze uitstekende voordelen, waarom moeten we nog langer wachten in plaats van onze frontale gebleekte knopen meteen te pakken?

 

Wat is er nodig om frontaal gebleekte knopen te krijgen?
Aluminiumfolie
Een mengkom
Handschoenen
Bleekmiddel
Ontwikkelaar
Kleurborstel
Kant frontaal
Hoe frontale kant bleken?
Het bleken van knopen kan een behoorlijk uitdagende taak worden als we geen goede instructies hebben. Daarom heeft Layla Hair een eenvoudige gids bedacht om onze lieve klanten te laten zien hoe.

Keer het frontale kant binnenstebuiten en speld het vast met een schuimkraag. Als de sluiting babyhaartjes heeft, zet ze dan vast met clips om ervoor te zorgen dat ze niet in de weg zitten.
Neem 1-2 maatlepels lightening poeder in een mengkom.
Voeg een beetje ontwikkelaar toe aan de kom en meng tot het mengsel een dichte consistentie wordt.
Gebruik een kleurborstel en dep het bleekmiddel voorzichtig op het kant. Zorg ervoor dat je alle knopen bleekt. Als je klaar bent met het aanbrengen van het bleekmiddel, bedek je de frontale kant met een aluminiumfolie.
Houd het bleekmiddel aan totdat alle knopen op de frontale kant niet prominent en merkbaar zijn. Dit is erg belangrijk omdat we willen wachten tot de sluiting blond wordt in plaats van een koperachtige kleur.
Was de oplichter van de veter met de veter naar beneden gericht om te voorkomen dat er bleekmiddel op het haar komt. Ga door met spoelen totdat al het bleekmiddel op is.
Plaats de oor-tot-oorkant frontaal en zorg ervoor dat u alle oplichters verwijdert.
Laat de haarsluitingen droog blijven. Als we haast hebben, kunnen we het föhnen. Maar het is raadzaam om het haar na het aanbrengen van chemicaliën op natuurlijke wijze te laten drogen om schade aan het haar te voorkomen.
Wat is het verschil tussen gebleekte knopen ervoor en erna?
Er is een donkere knoop waar elke haarstreng wordt vastgezet wanneer het haar is vastgemaakt aan een kanten basis. Deze gebleekte knopen dragen aanzienlijk bij aan het verminderen van hun zichtbaarheid en bieden een ongewoon uiterlijk van echt haar dat “uit de hoofdhuid komt”.

Lace Frontal Bleached Knots Essential Guide For Newbies | Layla Hair

Waar moet je op letten bij frontaal gebleekte knopen?
Gebruik het bleekmiddel niet te veel met het haar, omdat dit het haar ook per ongeluk kan bleken.
Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid ontwikkelaar kiest. Wij adviseren onze klanten om met 20-30 volume te werken.
Het bleekmiddelmengsel moet dik zijn, niet los.
Zorg ervoor dat alle babyhaartjes zijn gekamd en uit de weg zijn gespeld voordat u de sluiting gaat bleken.
Houd het bleekmiddel aan totdat alle knopen een honingblonde kleur hebben en was het dan schoon.
Spoel de vetersluiting af met een neutraliserende shampoo om het proces van chemicaliën te voorkomen.
het komt neer op
We hopen dat onze eenvoudige gids voor het installeren van frontale gebleekte knopen met kant een grote hulp zal zijn voor degenen die op zoek zijn naar de schoonheid van hun haar. Voor meer nuttige informatie, tips en trucs op het gebied van schoonheid en directe ondersteuning, deel en bezoek onze website Layla Hair voor een betere ervaring.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *